2 aprilie - ziua internationala de constientizare a autismului

 

Ileana Papahagi Asociatia Glasul Autismului

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Data de 2 aprilie este una importantă, deoarece aceasta marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, care are scopul de a atrage atenția asupra afecțiunii care atinge 1% din populația globului

Noi, cei din Asociația Glasul Autismului, ne dorim o lume mai bună pentru copiii cu dizabilități din comunitatea noastră, încercăm să ne implicăm cât mai mult. Căutăm oameni și companii care doresc să ni se alăture pe drumul dificil al schimbării atitudinilor și mentalităților față de copiii cu dizabilități. Ne propunem mobilizarea, stimularea şi sprijinirea persoanelor cu nevoi speciale, în vederea integrării lor în societate și a creșterii gradului de independenţă a acestora, tocmai de aceea motto-ul nostru este „Susținem terapia și educația copiilor cu autism. POT ÎNVĂȚA! POT MUNCI!”.

 In 2018 am reușit cu multă muncă și iubire să deschidem un centru al nostru, Centrul Glasul Autismului, un loc unde fiecare copil poate fi ceea ce este, un loc unde fiecare se simte acasă dar avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor.

Cel mai frumos lucru din lume este să dăruiești, iar cel mai extraordinar lucru e atunci când construiești un viitor mai bun.

Puțin câte puțin, facem lumea mai bună în jurul nostru, iar copiii sunt viitorul tuturor.

Donează pentru un copil cu autism! Împreună dăruim o voce copiilor cu autism!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Glasul Autismului a fost înfințată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina cu scopul de a susține servicii pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA.

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ileana Papahagi : Asociatia Glasul Autismului
2 aprilie - ziua internationala de constientizare a autismului