Centrul Glasul Autismului

Centrul Glasul Autismului a început să funcționeze în luna noiembrie 2018 și a fost deschis printr-un parteneriat între Asociația Glasul Autismului și Fundația Romanian Angel Appeal. Fondurile pentru renovarea spațiului centrului provin din taxele de participare la competiția de ciclism Câmpina Open MTB - Race for Autism.

Centrul se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

Costurile serviciilor oferite sunt suportate parțial de părinți, dar avem nevoie de susținere pentru asigurarea consumabilelor necesare activităților, pentru coplata terapeuților, pentru acoperirea chiriei și întreținerii spațiului, pentru evaluarea cazurilor noi.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

59

Suma:

6,520 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Centrul Glasul Autismului

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

4,265 RON

Suma:

2

Galantomi:
41 Donatii

In beneficiul: Centrul Glasul Autismului

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,255 RON

Suma:

1

Galantomi:
18 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Dragi prieteni, Pe 25 aprilie e ziua mea. Cred că e prima dată cînd o anunț pe Facebook. Am avut un an și ceva…. foarte provocator, ca urmare a

1,500 RON Target
3,965 RON Suma
39 Donatii
100% Complete

Îmi donez ziua de naștere pentru Centrul Glasul Autismului

Anul acesta împlinesc 40 și ceva de ani. Pentru că anul trecut a fost un an bun și am cunoscut o mulțime de oameni interesanți și pasionați de

2,000 RON Target
300 RON Suma
2 Donatii
15% Complete

Imi daruiesc ziua de nastere pentru Centrul Glasul Autismului

Pe 12 decembrie, împlinesc o vârstă simpatică. Rotunjoară, cumva. 45 de ani!Am avut un an provocator. Am pierdut oameni dragi, am câștigat alț

2,000 RON Target
2,255 RON Suma
18 Donatii
100% Complete