Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ileana Papahagi Asociatia Glasul Autismului

100% Complete
1,830 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații

Dragii mei,

Pe 22 iulie este ziua mea! Împlinesc o vârstă simpatică - 40 de ani!
Centrul Glasul Autismului este un vis devenit relitate, un loc unde copiii speciali pot să beneficieze de servicii de calitate și își pot atinge potențialul. Pentru mine, este o împlinire faptul că fetița mea, Ilinca, diagnosticată cu autism, are acces la servicii care să o ajute să progreseze.

Pentru că îmi doresc o lume mai bună pentru copiii cu dizabilități din comunitatea noastră, am încercat să mă implic cât mai mult. Am început cu pași mici, dar cu visuri mari.


Pentru centrul acesta minunat îmi donez ziua de naștere. Și nimic nu m-ar bucura mai mult decât să reușesc, cu sprijinul vostru, să ajutăm, contribuind la procesul terapeutic de care acești copii speciali au foarte mare nevoie.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și, dacă vă place conceptul, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata, devenind fundraiseri pentru o cauză în care credeți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Glasul Autismului a fost înfințată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina cu scopul de a susține servicii pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA.

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La multi ani si succes in tot ce faci! Te imbratisez!
22 Jul 2021
La mulți ani sănătoși și fericiți!!!Toate visele și planurile să ți se împlinească!❤❤❤
21 Jul 2021
La mulți ani!
21 Jul 2021
La mulți ani, draga mea! 🤗 ❤️
21 Jul 2021
La mulți ani cu bucurii și sănătate! Cat mai multe proiecte finalizate cu succes!
19 Jul 2021
150 RON
Dar din dar se face Raiul!
18 Jul 2021

Anonymous

150 RON
Sanatate!
16 Jul 2021

Acidul gamma-aminobutiric 😉

400 RON
16 Jul 2021
Este extraordinar ce faci in viata de zi cu zi si pentru comunitate. La multi ani!
16 Jul 2021