Ziua mea în dar pentru Centrul Glasul Autismului

 

Vlad Adrian Anghel Asociatia Glasul Autismului

100% Complete
1,415 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
14
Donații

Pe data de 7 iulie, împlinesc minunata vârstă de 25 de ani sau, cum îmi place mie s-o spun mai dramatic, un sfert de secol.

Și pentru că ”un sfert de veac” sună important, vreau să marchez acest moment cu o faptă bună. Mai exact, anul acesta îmi voi dona ziua de naștere pentru un proiect care are o cauză specială, deoarece include niște copii speciali.

Centrul Glasul Autismului este un loc unde copiii cu tulburări de spectru autist din comunitatea prahoveană au oportunitatea de a beneficia de diferite tipuri de terapie, activități de socializare, dar și pregătire pentru școală.

M-ar bucura tare mult ca anul acesta, dacă vrei să-mi faci un cadou, în loc să-mi cumperi unul, să donezi suma destinată cadoului pentru această cauză. Astfel, putem împreună să ajutăm, contribuind la procesul terapeutic de care acești copii speciali au foarte mare nevoie în mod constant.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place conceptul, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata, devenind fundraiser pentru o cauză în care crezi.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Glasul Autismului a fost înfințată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina cu scopul de a susține servicii pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA.

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

Marius

100 RON
08 Jul 2019
La mulți ani fericiti!
07 Jul 2019

Anonymous

200 RON
05 Jul 2019
Cu mult drag iti urez sa ai parte de o multime de ani in care sa fii sanatos si sa ti poti urmari in continuare telurile, teluri prin care demonstrezi ca nu ne costa nimic sa facem bine. La multi ani!!
05 Jul 2019
La mulți ani, Vlad! ☺️
05 Jul 2019

Poki2

75 RON
Miaumiau
05 Jul 2019
La multi ani Vladi! Sunt mândră de tine!
04 Jul 2019
La multi ani de facut bine!
04 Jul 2019

VLAD ADRIAN MIHAI

75 RON
Suntem mândri de tine,nasicule!
03 Jul 2019

Poki

50 RON
miau
02 Jul 2019
02 Jul 2019
01 Jul 2019
La multi ani, draga Vlad!! Sunt foarte mandra de tine. Bravo si multumiri pentru toate faptele bune!!❤
01 Jul 2019
Succes si La multi ani!
01 Jul 2019