Îmi donez ziua de naștere pentru Centrul Glasul Autismului

 

Petre Rusescu Asociatia Glasul Autismului

15% Complete
300 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații

Anul acesta împlinesc 40 și ceva de ani. Pentru că anul trecut a fost un an bun și am cunoscut o mulțime de oameni interesanți și pasionați de ceea ce fac, m-am gândit să canalizez starea asta de bine și energia pozitivă a cunoscuților mei pentru sprijinirea copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Pentru ca sunt legat afectiv de Câmpina și cunosc munca extraordinară a părințiilor și a oamenilor implicați în proiectele sociale pentru acești copii, îmi donez ziua de naștere și vă rog să mă sprijiniți în strângerea sumei de 2,000 lei pentru Asociația Glasul Autismului.

Asociația Glasul Autismului a fost înființată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina și banii vor susține serviciile pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Glasul Autismului a fost înfințată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina cu scopul de a susține servicii pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA.

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Super initiativa, felicitari! La multi ani si cu multe realizari, Petre!
31 Jan 2019

Anonymous

200 RON
La multi ani anticipat si felicitari pentru implicare!
28 Jan 2019