Georgiana Moldoveanu - Asociatia Glasul Autismului

Cel mai frumos cadou de ziua mea

705 RON Donatii stranse
70,5% Complete
1,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 10 martie împlinesc 31 de ani și vreau să-i sărbătoresc împreună cu voi susținând o cauză în care cred.


Anul acesta, am decis să îmi donez ziua pentru un proiect apropiat sufletului meu – susținerea Centrului Glasul Autismului. E un centru tânăr, deschis în 2018, în Câmpina, și este dedicat copiilor cu nevoi speciale. In noiembrie 2019 am întâlnit-o pe Ileana, coordonatoarea centrului, care a inițiat în școala unde predau proiectul “Un pas catre tine”. Am admirat energia ei și determinarea cu care coordonează activitatile centrului. Mi-a placut povestea “Glasul Autismului” imediat, pentru ca răspunde unei nevoi a comunității. Sunt profesor de limba engleza și am la clasă elevi cu autism, dar nu am avut până acum un sprijin atât de bine informat cum este Ileana.


Împreună cu voluntarii din Grupul Informal de Initiațivă Game Changers, Câmpina și voluntari de la Asociația Glausul Autismului, am confecționat decorațuni de Crăciun și am strâns fonduri. Acum confecționam martișoare tot pentru a strânge fonduri pentru Centru.


Glasul Autismului este pentru mine un exemplu de normalitate pentru o societate în care mă bucur să trăiesc. De aceea va rog să fiți alături de mine și de acești copii speciali. Iar dacă vă place conceptul, puteți și voi susține proiecte care vă inspiră și vă emoționează dăruindu-vă ziua de naștere pe http://galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Glasul Autismului

Asociatia Glasul Autismului a fost înfințată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina cu scopul de a susține servicii pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA.

Centrul Glasul Autismului

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

11 Donatii

La multi ani, Geo! Este minunat ce faci si ma bucur ca oameni ca tine exista in Campina!
12 mar 2020
La multi ani Geo! :*
10 mar 2020

Anonymous

50 RON
La mulți ani fericiti, Georgiana!
10 mar 2020
La multi ani!
10 mar 2020
Esti fantastica!
06 mar 2020

Cati Frincu

50 RON
Este minunat ce faci!
06 mar 2020
05 mar 2020

Mugur Moldoveanu

55 RON
03 mar 2020
La mulți ani, Georgiana! Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru Asociația "Glasul Autismului". Te îmbrățișez cu mult drag!
03 mar 2020

Iuliana

50 RON
Felicitari si La multi ani! Ma bucur ca exista oameni care se implica. Fiecare gest conteaza. Daca toti am contribui cate un pic, lumea ar fi mai frumoasa!
25 feb 2020

Teo

55 RON
La multi ani Geo! Esti cea mai tare!!
25 feb 2020