Asociatia Glasul Autismului

Asociatia Glasul Autismului

Centrul Glasul Autismului

Status: Fundraising

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

[ Show more ]

25,830 RON

Sumă:

16

Galantomi:

228

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Centrul Glasul Autismului a început să funcționeze în luna noiembrie 2018 și a fost deschis printr-un parteneriat între Asociația Glasul Autismului și Fundația Romanian Angel Appeal. Fondurile pentru renovarea spațiului centrului provin din taxele de participare la competiția de ciclism Câmpina Open MTB - Race for Autism.

Centrul se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

Costurile serviciilor oferite sunt suportate parțial de părinți, dar avem nevoie de susținere pentru asigurarea consumabilelor necesare activităților, pentru coplata terapeuților, pentru acoperirea chiriei și întreținerii spațiului, pentru evaluarea cazurilor noi.